SkoleTrivia

Digital quiz til alle niveauer og fag!

Vi synes, at det er meget vigtigt med alsidige og intuitive løsninger til grundskolen, både for lærere og elever. 

Derfor har vi skabt Didaktiko SkoleTrivia.

SkoleTrivia er en hybrid indenfor supplerende undervisningsmateriale, som består af en fysisk spilleplade og en app-baseret quiz-software. Funktionaliteten skal nemlig findes i samspillet mellem algoritmen i appens spørgsmålsdatabase samt den sociale interaktion som eleverne er en del af ved at spille på spillepladen.

Det er super nemt at anvende vores SkoleTrivia og der går ikke mange minutter før eleverne er klar til at dyste imod hinanden. Videoen herunder viser dig hvor nemt det er at komme i gang.

Du kan ligeledes printe spilleplader samt finde inspiration til at lave dine egne spillebrikker.

SkoleTrivia kan benyttes i flere sammenhænge bl.a. som supplement til undervisningen, som vikar materiale, som led i Faglig Fordybelse eller Understøttende Undervisning eller noget helt andet. Det er op til dig som lærer at sætte rammerne, så sørger Team Didaktiko for indholdet. 

Det har aldrig været nemmere at oprette en aktivitet til en hel klasse på én gang!

Når du skal oprette din SkoleTrivia skal du igennem 7 super simple trin.
Det hele foregår på dit dashboard.
 
Trin 1: Vælg “SkoleTrivia” i menuen til venstre.
Trin 2: Vælg “Opret SkoleQuiz”.
Trin 3: Vælg klassetrin og antal kategorier.
Trin 4: Vælg hvilke kategorier dine elever skal dyste i.
Trin 5: Vælg motionsmængde, motionstype og tidsbegrænsning til din quiz. 
Trin 6: Klik på “Elevkode”
Trin 7: Indsæt elevkode på “Min Uddannelse”, i “Aula”, i en mail eller skriv den på tavlen til dine elever. 
 
I er nu klar til at spille. 
Husk at printe spilleplader.
Når eleverne skal i gang med at spille SkoleTrivia, skal de bruge Elevkoden til at logge ind med. Eleverne kommer i gang med 4 simple trin.
 
Trin 1 og 2: Eleverne kan enten indsætte linket som du kopierede fra dit dashboard, ind i deres søgefelt på deres browser. Alternativ kan de gå på www.dida.dk og indsætte elevkoden der. Koden er altid et bogstav efterfulgt af seks tal (fx. A689618).
Trin 3: Eleverne indtaster gruppenavn, vælger antal spillere på deres hold og indtaster spillernes navne. Når spillerne er klar trykker de på “Vi er klar til at spille”.
Trin 4: Spillet er nu i gang, og eleverne skal bare følge instrukserne på skærmen.

Tryk herunder og se spillepladerne sorteret i forhold til antal kategorier.

Seks kategorier
Fire kategorier
To kategorier

Antal spillere: 2-6

Den oprindelige spilleplade fra dengang Didaktiko SkoleTrivia blev skabt. Spillerne skal flytte deres spillebrik på tværs af spillepladen, et felt ad gangen. En spiller er færdig når spilleren når til den modsatte ende af spillepladen.

Antal spillere: 2-6

Spillerne starter på “Start”-feltet i bunden af spillepladen. En ad gangen skal spillerne svare på spørgsmål til kategorifelterne, og derved flytte in spillebrik mod spillepladens top. En spiller er færdig når Didaktiko-feltet nås. 

Antal spillere: 2-6

Spillerne starter i “Start”-feltet i den ene ende af spillepladen. En ad gangen skal spillerne svare på spørgsmål til kategorifelterne, og derved flytte sin spillebrik mod “Mål”-feltet i den anden ende af spillepladen. 

Antal spillere: 2-6

Spillerne starter i “Start”-feltet ud for hver sin række. En ad gangen skal spillerne svare på spørgsmål til kategorifelterne, og derved flytte sin spillebrik mod “Mål”-feltet i den anden ende af spillepladen.  Spillerne skal blive i sin egen bane gennem hele spillet. En spiller er færdig når Didaktiko-feltet nås.

Spillevejledning til SkoleQuiz

Privat login

Få tilsendt vores databehandleraftale

Kontakt os for en pris

Få en fordelagtig pris ved at tegne en kommuneaftale.

Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.