For private

Didaktiko - kun til private

Vær faglig, digital og aktiv sammen med dine børn

Vores privatabonnement er til dig, der gerne vil udfordre dig selv og dine børn i nutidens digitale faglighed.

Hvis du som mange andre hjemmeskoler dine børn, så er vores apps perfekte til, at skabe sjov læring på de devices som du og dit barn anvender til dagligt. Du kan også anvende vores apps til sjove aktiviteter til fødselsdagen eller familiefesten.

Testet af lærere, forældre og børn i hele landet. 

Få adgang til nogle af de mest populære apps som dine børn kender fra skolen.

Læs mere om vores apps herunder.

GeoQuiz

Den sjoveste digitale outdoor aktivitet

Send spejderklubben, børnefødselsdagen eller familiefesten ud på en rute med spændende spørgsmål eller aktiviteter som du definerer. Ruten skal følges på brugernes telefon, og det er også her der skal svares på de spørgsmål du har lavet til ruten. Du kan lave lige så mange poster og spørgsmål som du ønsker og rutetypen kan du variere i forhold til den ønskede sværhedsgrad. Hele forberedelsen kan du klare fra computeren eller telefonen, og det eneste du skal er: 

Når aktiviteten er færdig kan du se scoreboard på din portal. Så bestemmer du selv om der også skal være plads til trøstepræmier. Når brugerne skal anvende aktiviteten, skal de downloade vores GeoQuiz app i App Store eller Google Play. Appen er selvfølgelig gratis for brugerne. Link til download kan findes her på siden. 

QR Quiz

Lav dit eget løb med QR poster

Når du skal lave en skattejagt i haven eller inden døre, så skal du prøve QR Quiz. Med denne aktivitet får du den nyeste QR teknologi og en super stærk brugervenlighed! Aktiviteten sender brugerne ud på jagt efter QR poster, som du har forberedt til dem. På hver post kan du lægge spørgsmål eller aktiviteter som brugerne skal interagere med. Det eneste brugerne skal have med er deres telefon, for det er her de skal scanne de QR koder som er på hver post. 

Når aktiviteten er færdig kan du se scoreboard på din portal. Selve aktiviteten får brugerne adgang til via www.dida.dk, hvor de skal indtaste den aktivitetskode som du har lavet.

SkoleTrivia

Det bedste fra grundskolen – på børnenes faglige niveau

Den fedeste hybrid-quiz til dig som har børn i grundskolen, eller som gerne vil prøve fremtidens quiz system. 

MiniQuiz

Den smarteste digitale Tip-en-13’er

Når du har brug for at lave en simpel digital quiz. Spørgsmålene kan du hente fra vores database, eller du kan selv lave de spørgsmål der vil være relevant for den quiz du ønsker at lave. 

Didaktiko - kun til private

Værd at vide om vores abonnementer

Abonnementet starter fra den dag du opretter dig som kunde. Abonnementet løber i en måned ad gangen, og fornyes automatisk.

Værd at vide om vores priser

For at købe adgang til vores vores produkter, skal du først logge ind i vores system. Du kan logge ind med Facebook, Google eller oprette dig med din mail.

Hvis du oplever problemer med at logge ind, eller hvis du har yderligere spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os via mail på didaktiko@didaktiko.dk

Vores priser er inkl. moms.

Læs vores handels- og abonnementsbetingelser her.

Privat login

Få tilsendt vores databehandleraftale

Kontakt os for en pris

Få en fordelagtig pris ved at tegne en kommuneaftale.

Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.