Didaktiko Portal

Èt login - mange muligheder.

Vores spørgsmålsdatabase

Under udarbejdelse til alle grundskolens fag og klassetrin

Det skal være nemt at anvende vores produkter, derfor har vi samlet dem alle under ét tag. 

Med vores SkoleQuiz univers kan du sikkert og nemt oprette aktiviteter, dele aktiviteter med dine kollegaer og evaluere på elevernes præstationer. Du har adgang til SkoleQuiz universet på vores portal, som kan anvendes på alle typer af devices, og vi sørger for et højt sikkerhedsniveau. 

Indhold på portalen

På vores portal finder du vores digitale læremidler, herunder vores GeoQuiz, MiniQuiz, SkoleTrivia og QR Quiz. Fælles for alle aktiviteter er, at du nemt kan oprette disse på portalen, samt evaluere på elevernes præstation på hver aktivitet.

Opret teams og del dine forløb

Portalen er så smart indrettet, at du kan oprette lærerteams på kryds og tværs af jeres lærerstab, således I kan dele aktiviteter mellem hinanden.  

Få adgang

Du kan som lærer selv købe adgang til vores portal, eller din skole kan købe adgang for hele eller dele af lærerstaben. Når du skal logge ind som lærer anbefaler vi, at du anvender dit UniLogin. 

Sikkerhed

I samarbejde med STIL tilbyder vi lærere adgang til vores portal via UniLogin. Vi sørger for, at der bliver udarbejdet databehandleraftale ved indgåelse af abonnement. Se vores databehandleraftale og privatlivsvilkår her.

 

Se vores apps her

Privat login

Få tilsendt vores databehandleraftale

Kontakt os for en pris

Få en fordelagtig pris ved at tegne en kommuneaftale.

Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.