For institutioner

MiniQuiz

Digital Tip en 13'er

Vores MiniQuiz kan gennemføres på PC, tablet eller mobiltelefon. Eleverne kan quizze i de faglige spørgsmål som allerede ligger i systemet, eller du kan selv lave de spørgsmål som du har brug for. Du kan vælge helt specifikke spørgsmål fra specifikke fagkategorier eller fag, eller du kan blande spørgsmålene, lige som du har behov for. 

Som lærer logger du ind med UniLogin i vores system og sammensætter din quiz lige præcis som du vil have den.

Når eleverne har gennemført quizzen, får du adgang til deres svar i vores system. Her har systemet sammensat relevante statistikker, så det er nemt for dig, at få et samlet overblik over elevernes svar.  

I vores system har du mulighed for, at tilføje den evaluering du har sammensat til dine favoritter, således at du kan bruge quizzen igen på et senere tidspunkt.

Du kan lave lige så mange quizzer som du har behov for!

Sådan kommer du i gang med Didaktiko Evaluering

Når du skal oprette en evaluering skal du starte med, at logge ind på dit dashboard og vælge “Evaluering” i venste side af skærmen. 
Du skal nu følge disse fire trin:
 
Trin 1: Giv din evaluering et titel, vælg klassetrin og skriv en instruks til dine elever. Herefter skal du vælge hvilke indstillinger der skal være i din evaluering.
Trin 2: Vælg “Tilføj spørgsmål”. Vælg de ønskede kategorier og vælg de ønskede spørgsmål. Du kan vælge så mange du vil. Når du har valgt, trykker du på “Vælg spørgsmål”
Trin 3: Du kan nu gennemgå de spørgsmål du har valgt. Du kan ændre i rækkefølgen, se og slette spørgsmål. Hvis du vil tilføje flere spørgsmål, gentager du trin 2.
Trin 4: Når du er tilfreds med din evaluering, trykker du “Gem evaluering”. 
 
Du har nu oprettet en evaluering. Sidste skridt er at sende elevkoden ud til dine elever. Elevkoden kan kopieres ved at trykke på elevkoden i dashboarded og indsætte i den mail du sender til dine elever. Alternativt kan du skrive koden ned og sende den til dine elever eller skrive den op på tavlen. Hvis eleverne skal logge ind med koden, skal de gå på vores side www.dida.dk og indtaste spillekoden.
Herefter logger eleverne ind med deres Unilogin. Evalueringen er nu i gang. 
Du kan lave alle de evalueringer du har lyst til!
 
Når dine elever har afsluttet en evaluering, kan du gå på dit dashboard og se alle resultaterne fra alle eleverne. Du slipper for at sammensætte, printe og rette evalueringer i hånden – det hele er gjort klar til dig. 

Bestillingsblanket

Ja tak, jeg vil gerne købe adgang til de nedenstående valgte produkter

Du får halv pris første år

Privat login

Få tilsendt vores databehandleraftale

Kontakt os for en pris

Få en fordelagtig pris ved at tegne en kommuneaftale.

Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.