Lær os at kende

Teamet bag Didaktiko består af et stærkt hold af iværksættere og lærere med en fælles vision om at skabe unikke og meningsfulde spil til grundskolen.

Værdier

Vi ønsker at tilbyde produkter til skolen på en simpel, moderne og intuitiv måde, og vi ønsker at sikre, at eleverne får en tryg, god og social oplevelse med vores spil.

I en tid, hvor eleverne bruger meget tid bag skærmen, er hovedfokus i Didaktikos apps, at skabe god skærmtid. Det skal være nemt for lærerne at anvende vores produkter og samtidig have et stort udbytte i form af evaluering på elevernes præstation. 

For alle

Vores produkter skal være brugervenlige for dig, hvad end du er lærer eller elev. Derfor er det vigtigt løbende at forbedre og udvikle vores platforme, således vi altid tilbyder den bedste brugeroplevelse. 

Derudover har vi forpligtet os til, at være tilgængelige for vores brugere, hvorfor det altid er en af medstifterne i Team Didaktiko der svarer på supporten.

Digitale produkter

Hos os finder du digitale produkter som er nemme at anvende. Det hele er samlet ét sted, og vi sørger for at der er instruktionsvideoer til alt på vores portal. Vi har dedikeret vores tid og ressourcer til, at udvikle bæredygtige og fagligt stærke produkter som passer lige ind i undervisningen i danske skoler og uddannelsesinstitutioner. Hjørnestenen i vores produkter er, at øge elevernes motivation gennem spil, leg og bevægelse. Vi tror på, at bevægelse på en faglig måde, med inddragelse af nutidens teknologi lige ved hånden, vil skabe gode samarbejdskompetencer hos eleverne.

En kort fortælling om vores eventyr

Idéen til Didaktiko startede i 2019 på et stykke papir og er i dag blevet til en række unikke spil og digitale aktiviteter til undervisningen. I teamet er vi enige om, at vi sammen skal have en aktiv rolle i udviklingen af de produkter, der er med til at udvikle nutidens skoler.

I samarbejde med Skoletip ApS, der også er en Aalborg-virksomhed, og som i flere år har udviklet undervisningsmateriale til flere af grundskolens fag, tog konceptet fart. Alle spørgsmål er udarbejdet af lærere med mange års undervisningserfaring, og alle dele af vores koncept er afprøvet i folkeskolen inden udgivelse.

Ingeniør, Ph.D

Webudvikling

Projektstyring

Teknisk koordinator

Founder

Emil Krog Kruse

Økonom

Administration

Marketing

Salg 

Founder

Christian Bøje Abildgaard

Lærer

Faglig ansvarlig

Design

Camilla Krog Kruse

Multimediedesigner

Front-end udvikler

Grafik

Saman Khalifa

Ambassadør

Lærer

Rina Ghanoum

Content editorial director

Lærer

Johanne Krog Petersen

Content editorial assistant

Matematik

Natur/teknik

Fysik/kemi

Rasmus Krog Plougheld Knudsen

Content editorial assistant

Dansk

Engelsk

Tysk

Frida Abildgaard Axelsen

En grøn selvfølge

Vi skal være det gode forbillede

Vi en klar vision i Didaktiko om, at vi hele tiden skal være et miljørigtigt skridt foran vores konkurrenter. For hver ny kunde vi får, investerer vi i nationale bæredygtige tiltag.  

Fælles indsats

Foruden vores egen indsats er det vigtigt, at vores samarbejdspartnere og leverandørere ligeledes leverer bæredygtige tiltag. 

Privat login

Få tilsendt vores databehandleraftale

Kontakt os for en pris

Få en fordelagtig pris ved at tegne en kommuneaftale.

Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.